Kick-off inschrijvingen 2025-2026

Kick-off inschrijvingen 2025-2026
June 26, 2024 11:43

Wil jij een onvergetelijke ervaring opdoen in het buitenland?

Goed nieuws! De prijzen voor onze programma's zijn er! Vanaf nu kun je je inschrijven voor een avontuurlijk programma met vertrek in de zomer van 2025, perfect voor het schooljaar 2025-2026.

Meld je Aan voor een Infosessie

Wil je meer weten? 

Ontdek meer op onze website hier of meld je ineens aan voor een van onze informatiesessies
Hier krijg je alle informatie die je nodig hebt en kun je al je vragen stellen. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw buitenlandse avontuur.

Transparante Kosten en Voorwaarden

Wij geloven in volledige transparantie. Daarom hebben we onze kosten en voorwaarden duidelijk voor je op een rij gezet. Zo kun je goed geïnformeerd de stap naar het buitenland zetten. Elke bestemming heeft zijn eigen prijsoverzicht en je vindt de details onderaan de pagina met voorwaarden. Dit maakt het plannen van jouw avontuur een stuk eenvoudiger en zonder verrassingen.

Bekijk onze transparante kosten en voorwaarden, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ons doel is om jou een zorgeloze en onvergetelijke ervaring te bieden.

Schrijf je Nu In

Klaar om je avontuur te beginnen? Schrijf je hier in voor een van onze programma's en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring in het schooljaar 2025-2026.

Waar wacht je nog op? 
Zet de eerste stap naar jouw buitenlandavontuur!