Een Nieuw Hoofdstuk: Afscheid van YFU

Een Nieuw Hoofdstuk: Afscheid van YFU
July 02, 2024 12:41

Beste YFU gemeenschap,

Iets meer dan twee jaar geleden stapte ik hier voor het eerst door de deur en direct was ik overweldigd door de vriendelijkheid en openheid van deze organisatie. In de maanden die op dat eerste moment volgden, mocht ik kennis maken met prachtige collega’s, geëngageerde vrijwilligers, gemotiveerde stagiairs en studenten met een interessant verhaal. Dat zorgde ervoor dat werken bij YFU me een eer en een genoegen was.
Maar nu start er voor mij een nieuw hoofdstuk. Ik vond immers elders een uitdaging waar ik door gebeten werd en waar ik me nu helemaal voor ga smijten.
Dat betekent niet dat YFU plots zonder coördinator voor zijn vrijwilligers valt. Ik geef de fakkel door aan Luiza in de wetenschap dat mijn fantastische vrijwilligers in capabele, Braziliaanse handen zijn, en dat stelt me gerust!
Ik wil graag al mijn collega’s bedanken om mij te gidsen doorheen het doolhof dat het jeugdwerk soms kan zijn. Ik wil graag onze internationale vrijwilligers bedanken om met hun briljante persoonlijkheden ons kantoor op te fleuren en ons tot introspectie te dwingen. Maar ik wil vooral ook mijn vrijwilligers bedanken die deze prachtige organisatie maken tot wat het is, een fijne plek om te vertoeven.

Bedankt en het ga jullie goed!

Lucas van YFU ;)