Steun YFU via Trooper zonder een cent uit te geven...

Steun YFU via Trooper zonder een cent uit te geven...
July 10, 2024 09:15

Sluit je aan bij de solidariteitsbeweging! Trooper biedt een unieke kans om YFU Vlaanderen te ondersteunen en direct hulp te bieden. Ons doel is duidelijk: we streven ernaar een financieel steunfonds te creëren dat direct kan worden ingezet om concrete behoeften te vervullen.

Specifiek willen we ons nu focussen op ondersteuning voor onze gastgezinnen en inbound studenten die te maken hebben met financiële uitdagingen.

We hebben de laatste jaren steeds meer studenten die niet deelnemen aan activiteiten vanwege de vervoerskosten en die hun schoolboeken niet kunnen kopen. Ook zien we meer gastgezinnen, vaak alleenstaanden, die vragen om een vorm van ondersteuning. Concreet gaat het dus niet over een beursfonds of financiële tegemoetkoming, maar bijvoorbeeld om boodschappencheques, een busabonnement, vervoer naar een Get Together, ... ter ondersteuning van de student en/of het gastgezin.

Hoe werkt Trooper?

  • Elke aankoop levert een commissie op (1 à 2% van het aankoopbedrag), die per kwartaal aan de vereniging wordt overgemaakt.
  • Je kunt ook aankopen bij Delhaize laten meetellen voor Trooper via de Delhaize-app.

Trooper geeft ons de kans om impact te creëren, maar dan op een grotere schaal, waarbij kleine bijdragen van velen samen een krachtig verschil maken. Het helpt ons om direct actie te ondernemen zonder langdurige voorbereidingen.

We roepen jullie op om samen met ons dit steunfonds te spijzen via Trooper. Volg de stappen hieronder om snel en eenvoudig van start te gaan. Jouw kleine bijdrage maakt een groot verschil. Laten we samen bouwen aan een inclusievere toekomst!

Ga naar Trooper