Wij heten onze nieuwe National Director welkom!

Wij heten onze nieuwe National Director welkom!
September 09, 2024 08:04

Op maandag 2 september verwelkomden we Tony Demeester als nieuwe kantoorverantwoordelijke bij YFU. Na een zoektocht naar een geschikte nieuwe directeur, vonden we de perfecte kandidaat binnen ons eigen netwerk van gastouders.

Tony brengt een rijke ervaring uit de medische sector met zich mee, waar hij jarenlang als operatiekamerverpleegkundige actief was. Daarnaast heeft hij ook als zelfstandige waardevolle expertise opgebouwd. Deze unieke combinatie van zorgzaamheid, zakelijk inzicht en ondernemerschap maakt hem een waardevolle aanwinst voor ons team. De kracht van onze missie en het enthousiasme binnen ons netwerk hebben hem geïnspireerd om de overstap van de zorg naar YFU te maken.

Tony's belangrijkste doel is om onze outboundprogramma’s nieuw leven in te blazen en de betrokkenheid van alumni en vrijwilligers bij de ondersteuning van onze inbounds te vergroten.

Tony's vier gastzonen – twee van het afgelopen jaar en twee die in augustus zijn gearriveerd – vormen zijn grootste bron van inspiratie. Tegelijkertijd zijn zij ook zijn grootste supporters in dit nieuwe avontuur.

Onze voorzitter, Ilse Van de Velde, die het afgelopen jaar de dagelijkse leiding waarnam, zal zich de komende periode geleidelijk terugtrekken.

Welkom bij YFU, Tony Demeester!