Een Dag vol Avontuur en Plezier

Een Dag vol Avontuur en Plezier
September 26, 2024 08:28

Op 21 september 2024 beleefden 22 YFU-studenten en hun gastgezinnen, in totaal 36 deelnemers, een onvergetelijke kajakdag in Gent. Onder een stralende zon en met perfecte weersomstandigheden peddelden we door de charmante grachten van de stad, omringd door de schitterende historische architectuur.

Een van de meest memorabele momenten van de dag vond plaats toen twee studenten erin slaagden hun kajak te laten "zinken". Ze vielen in de Leie en kwamen doorweekt weer boven, wat leidde tot een stortvloed aan gelach. Dit hilarische voorval zorgde voor een geweldige sfeer en maakte de dag extra speciaal. Door het warme weer was het niet alleen voor hen, maar voor iedereen een waterpretfestijn vol natte kleren en grote glimlachen.

We sloten de avontuurlijke dag af bij het Sint-Pietersstation met een heerlijk frietje en een verfrissend drankje. De dag stond in het teken van plezier, avontuur en het smeden van nieuwe vriendschappen. Deze kajakervaring in Gent zal nog lang in onze herinnering blijven!